home

  škola
fudbala
  članovi   tim   galerija   turniri   takmičenja   kontakt   o nama
   

srpski english

   

O nama

 

footballclubvolley’s channel
footballclubvolley’s channel

FIFA

UEFA

FSS

FSRO

FSRZS

 

 

  FC Volley je osnovan 28.7.2001. godine u Vrnjačkoj Banji i registrovan je u Ministarstvu prosvete i sporta pod rednim brojem 9427. U okviru fudbalskog kluba radi škola fudbala za dečake od 7 do 14 godina, kroz koju je do sada prošlo više od 100 dečaka koji su sa uspehom savladali sve postavljene zadatke.

Osnivači FC Volley su Goran Vučeljić i Vladimir Belić.

Goran Vučeljić je rođen 25.4.1967. godine u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od najvećih vrnjačkih fudbalskih talenata prošao je sve selekcije FK Goč i stigao do prvog tima gde je to i dokazao.

Karijeru je nastavio u FK Zmaj iz Zemuna, a vrativši se u rodni grad osnovao je FK Maslačak koji je bio hit u svakom pogledu! Pod njegovom predsedničkom, kapitenskom i igračkom palicom, klub je je za pet godina postojanja četiri puta bio šampion tekuće lige, a on najbolji igrač. I onda je ponestalo para, a Maslačak su "oduvali" nepovoljni vetrovi... Ali ne i njegovu ljubav prema fudbalu!

Danas je predsednik FC Volley i fudbalski trener sa znanjem i iskustvom! Uspešno igra mali fudbal za svoju dušu, a i za njegovu Vrnjačku Banju.

Vladimir Belić je rođen 1.11.1968. godine u Kraljevu. Za sve mlađe selekcije FK Goč nastupao je od 1981. do 1988. kada odlazi na studije mašinstva u Beograd i nastavlja sa aktivnim igranjem u FK Zmaj gde provodi četiri godine. Jednu sezonu je proveo trenirajući u OFK Beogradu. 1997. diplomira na mašinskom fakultetu u Beogradu na smeru za termotehniku sa ocenom 10, a po završetku studija nastavlja karijeru u FK Maslačak, a završava je 1998. u matičnom Goču.

U međuvremenu upisuje Višu trenersku školu - odsek fudbal na Fakultetu za fizičku kulturu u Novom Sadu i diplomira u junu 1998. godine u klasi profesora Radivoja Radosava sa ocenom 10.

Od 1.11.2007. vlasnik UEFA B trenerske licence.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Copyright FC Volley 2005-2013 Sva prava zadržana - Web by Agencija KRAGULJAC